Онлайн захист курсових проектів студентів 4 курсу групи ЗКК-20 1/9 з предмету «Збагачувальні фабрики та їх проектування»

2 листопада 2023 року на спеціалізації 184.06 «Збагачення корисних копалин», за допомогою платформи Google meet, та  з використанням дистанційних технологій, відбувся онлайн захист курсових проектів студентів 4 курсу групи ЗКК-20 1/9 з предмету «Збагачувальні фабрики та їх проектування».

Виконання курсового проекту є обов’язковою частиною освітнього процесу, що  дозволяє студентам розширити свої знання, отримати практичний досвід, розвинути аналітичні навички та підготуватись до майбутньої кар’єри в гірничій промисловості.

Студенти групи в онлайн режимі, мали змогу продемонструвати свої результати напрацювання з обраних тематик курсових проектів, а викладачі спеціальності – прокоментувати та проаналізувати результат виконаної роботи.

Зі вступним словом виступила голова циклової комісії збагачувальних та природничих дисциплін Олена Володимирівна Алхімова, яка ознайомила студентів з організацією проведення захисту, важливістю виконання проекту та побажала успіху у достойному представленні своїх проектів. Під час захисту було заслухано виступ кожного студента, які коротко охарактеризували ведення технологічного процесу на проектуємих фабриках та додатково відповідали на питання членів комісії.

Результати захисту та рівень підготовки студентів обговорювались членами комісії і оголошувались в кінці конференції.

На захисті студенти показали ерудованість в питаннях технології збагачення залізної руди Криворізьких родовищ, ведення технологічних процесів в умовах збагачувальної фабрики, культуру мови, розуміння реальних завдань, що поставлені перед молодими спеціалістами, а також уміння користуватись прикладними комп’ютерними програмами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *