Афілійована (не) конференція міні-EdCamp Kriviy Rih Lyceum 119 на тему «Ребрендинг кар’єрної орієнтації молоді: самореалізація та успіх»

13 квітня на базі Криворізького національного університету відбулась афілійована (не)конференція міні-EdCamp Kriviy Rih Lyceum 119 на тему «Ребрендинг кар’єрної орієнтації молоді: самореалізація та успіх».

Тема заходу актуальна, оскільки профорієнтація для молоді – це вибір життєвого шляху та майбутньої кар’єри. У роботі (не)конференції брали участь вчителі ЗЗСО, викладачі ЗПТО, ЗФПО, ЗВО та представники бізнесу. ВСП «Інгулецький фаховий коледж Криворізького національного університету» організував локацію, на якій були представлені спеціальності і спеціалізації за якими готують фахівців у закладі освіти.

Викладачі спеціальних дисциплін Олена Алхімова, Валентина Фетисова та Олена Білоусенко організували для учасників (не)конференції майстерки з відкритої розробки корисних копалин, збагачення корисних копалин та електромеханіки.

Також усі бажаючі змогли визначити вміст заліза в зразку, шляхом титрування. Скоординувала роботу локації методист коледжу Вікторія Заремба. Вона розповіла чим цікавий ВСП «Інгулецький фаховий коледж Криворізького національного університету» для професійної орієнтації молоді, її самореалізації та успіху у дорослому житті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *