Конкурс технічної творчості електриків «Електричний геній шукай, ділись, вигравай!»

     З 18 грудня по 22 грудня 2023 року  в рамках  предметного тижня до дня Енергетика викладачі комісії електромеханічних дисциплін разом зі студентами спеціалізації «Експлуатація та ремонт гірничого електромеханічного  обладнання та автоматичних пристроїв» провели та  прийняла активну  участь у безліч різних заходів.

Так з 19.12.23 року по 21.12.23 року був проведений конкурс технічної творчості електриків «Електричний геній шукай, ділись, вигравай!» на сторінці коледжу в соціальних  мережах  були викладені роботи студентів та за допомогою лайків  обрані переможці.

Також студенти зі своїми роботами прийняли участь в конкурс «Роби як я!», або  «Маленькі лайфхаки для вирішення великих проблем»  на базі Центу професійної освіт і науки.

Дипломами та грамотами за участь в конкурсах  були нагороджені студенти ІІ курсу Жмакіна Марія в номінації «Іновації в електриці» та Яцик Едуард в номінації Безпека та надійність електричних систем», студент ІІІ курсу  Пурик  Костянтин в номінації «Електричний майстер»,  студенти ІV курсу Гуцул Іван в номінації «Краще технічне рішення» та Потецкул Михайло в номінації «Виконавець монтажних робіт». Дякуємо ви молодці!!!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *