Регіональна науково-практична інтернет конференція здобувачів освіти

01-03 грудня 2020 року викладач англійської мови Тарута Світлана Іванівна прийняла участь в Регіональній науково-практичній інтернет конференції здобувачів освіти на тему: “Інтеграція науки, суспільства, виробництва та промисловості: проблеми та перспективи розвитку”.

Та представила статтю на тему: «МЕТОДИ ТА ПРИЙОМИ ПРИ ФОРМУВАННІ МОТИВАЦІЇ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕНМНОЇ МОВИ СТУДЕНТАМИ КОЛЕДЖУ ФОХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ».

01-03 грудня 2020 року викладач економічних дисциплін Канівець Ольга Андріївна прийняла участь в Регіональній науково-практичній інтернет конференції здобувачів освіти на тему: “Інтеграція науки, суспільства, виробництва та промисловості: проблеми та перспективи розвитку”.

Та представила статтю на тему: «ЕКОНОМІЧНИЙ ТА ЕКОЛОГІЧНИЙ ФАКТОРИ ПЕРЕРОБКИ ЗАЛІЗОРУДНОЇ СИРОВИНИ КРИВОРІЖЖЯ».

01-03 грудня 2020 року викладач історії Заремба Вікторія Володимирівна та студентка гр. ПЕ – 18 1/9 Васільєва Катерина Миколаївна прийняли участь в Регіональній науково-практичній інтернет конференції здобувачів освіти на тему: “Інтеграція науки, суспільства, виробництва та промисловості: проблеми та перспективи розвитку”.

Та представили статтю на тему: «ГЕНДЕРНІ ВІДНОСИНИ В УКРАЇНСЬКОМУ СУСПІЛЬСТВІ КОЗАЦЬКОЇ ДОБИ».

01-03 грудня 2020 року викладач історії Морозкіна Наталя Анатоліївна, студентка гр. ЗКК – 20 1/9 Рацкевич Ангеліна Євгенівна та студент гр. ВР – 20 1/9прийняли участь в Регіональній науково-практичній інтернет конференції здобувачів освіти на тему: “Інтеграція науки, суспільства, виробництва та промисловості: проблеми та перспективи розвитку”.

Та представили статтю на тему: «ПАМ’ЯТКИ ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ШИРОКІВЩИНА – КРАЙ КОЗАЦЬКИЙ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *