Колектив ВСП «Інгулецький коледж Криворізького національного університету» святкує 30-ту річницю незалежності України

День Незалежності – велике державне свято, яке громадяни нашої країни відзначають щорічно. У 2021-му святкуємо ювілей – 30 років, як Україна стал незалежною державою!

23-24 серпня 2021 року викладачі, студенти та співробітники коледжу прийняли активну участь у відзначенні Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України. Під час святкування Дня Державного Прапора України 23.08.2021 представники коледжу прийняли участь в урочистому  відкритті найбільшого в Кривому Розі флагштоку. Церемонія підняття Державного Прапора України відбулась також і у коледжі.

Студенти та викладачі коледжу пройшли у параді вишиванок «Відчуй себе українцем, вдягни вишиванку!». Колектив коледжу прийняв участь також і в районних урочистостях – виставці декоративно-прикладного мистецтва «Моя барвиста Україно!» таспортивно-силовій програмі «Богатирські ігри». Викладачі та студенти коледжу організували для мешканців міста цікаві локації та майстер – класи з природничих наук, технічної творчості та спеціальностей коледжу.

Усі отримали позитивні та незабутні враження від нового, активного формату свята! Тож процвітання, здоров'я, міцного духу багатій і щедрій Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *