Екскурсія до Музею Трудової слави ПРАТ «ІНГЗК»

1 жовтня 2020 року відбулася екскурсія студентів ІІ курсу групи ЕРГО 19 1/9 до Музею Трудової слави ПРАТ «ІНГЗК». На них чекала захоплююча розповідь про історію зародження, ідеї будівництва комбінату, його розвиток, про людей великої та важкої праці, їх досягнення та нагороди.

У ПРАТ«Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат» велика історія. У 1965 році була проведена перша тонна концентрату. Це історично важлива подія стало початком шляху промислових успіхів комбінату. Підприємство пройшло довгий шлях від наймолодшого з українських гірничо-збагачувальних комбінатів до лідера галузі з рекордними обсягами виробництва й солідними капіталовкладеннями.

У музеї особливу увагу приділено тематичному оформленню стендів і збору експонатів. Численні фотографії та документи розповідають про історію підприємства, про людей, які стояли біля витоків заснування Інгулецького комбінату.Завдяки інтерактивним технологіям експозиції музею стали більш наочними.

Отже, для студентів Інгулецького коледжу музей трудової слави ПРАТ «ІНГЗК» – це не тільки відображення історії підприємства, але й формування їх майбутніх робочих місць та кар’єрного зросту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *