Відкрите заняття з предмету “Фізика”

11 грудня 2020 року в  Інгулецькому  фаховому  коледжі Криворізького національного університету відбулося відкрите заняття з фізики (викладач Ігнатенко Т.М.) з теми: «Закон збереження механічної енергії. Межі застосування законів класичної механіки». Учасниками даного заняття стали студенти І курсу групи  ВР – 20 1/9.

Мотивація навчальної діяльності студентів супроводжувалась постановкою проблемних запитань, формулювання відповідей на які сприяло розвитку логічного мислення студентів: вміння аналізувати, думати, порівнювати, виділяти головне, робити висновок.

 

Високий професіоналізм викладача, тісний зв’язок з аудиторією , висока активність студентів та їх зацікавленість у вивченні фундаментального закону фізики та його значення як у повсякденному житті так  і в майбутній професії, допомогло досягти очікуваних результатів: підвищення мотивації студентів до творчості; розширення спектру продуктивних сил у вивченні фізики; вдосконалення вмінь та навичок « вчитись мислити, порівнювати, застосовувати»; розвивати компетенції у галузі природничих наук, техніки та технологій; ініціативність; навчання впродовж життя.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *