Відкрите заняття з предмету “Геологія з основами геоморфології”

19 лютого 2020 року викладач геології Крилова-Куріна
Ірина Володимирівна провела відкрите заняття з предмету «Геологія з основами геоморфології» із студентами групи ПЕ-18 1/9 на тему «Визначення морфології та фізичних властивостей мінералів». Під час заняття були використані різні методи: інтерактивні, індивідуального, групового, випереджувального завдання.

Студенти закріпили навички розпізнавання морфологічних типів мінералів та навчилися визначати такі фізичні властивості як твердість, спайність, розлом, колір, колір риски, блиск та магнітність. Отримані навички допоможуть студентам-екологам сформувати професійні компетенції щодо розширення застосування мінералів у різних галузях промисловості. Це дозволить вирішити питання комплексного застосування мінеральної сировини.

Студентки Васильєва Катерина та Пономаренко Софія підготували доповіді про незвичайні властивості, морфологію та напрямки застосування кварцу, а також продемонстрували наступні різновиди цього мінералу: гірський кришталь, аметист, агат, цитрин, раухтопаз, моріон, а також рожевий та зелений кварц.

Студенти та комісія отримали яскраві враження від проведеного заняття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *